0
Evrobasket 2022

‘SINDROM BOBI’: Oni se ne šale – Pojačanje iz NBA za Eurobasket! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.17 u 17:12

Košarkaš Medžika želi da se vrati reprezentativnoj košarci i pomogne kolegama iz nacionalnog tima.

Damjan Rudež je obelodanio da želi da nastupa za Hrvatsku na Eurobaksetu iako mu je prošlog leta bilo preče da pronađe angažman u SAD.

Ovog leta će Aco Petrović moći da računa na veći broj igrača nego što je to bio slučaj za Olimpijske igre u Riju prošlog kada je Hrvatska dogurala do četvrtfinala.

Jedan od onih koji bi karijeru polako privodio kraju, eventualno nekom medaljom sa nacionalnim timom, jeste Damjan Rudež koji je prošle godine bio iskren i selektoru saopštio da mu je primarno da pronađe dobru ponudu i jak ugovor u NBA.

– Nisam mogao poslednji put da budem sa reprezentacijom zbog moje situacije sa ugovorom, ali vrata nacionalnog tima za mene nikada nisu bila zatvorena. Želim da igram ovog leta za reprezentaciju, hoću da pomognem, kazao je Rudež za sajt FIBA.

Krilni igrač je na zalasku karijere, nastupao je za mnogo ekipa u regionu nakon što je pojačao Saragosu, a potom otišao u NBA gde je nosio dresove Indijane, Minesote i Orlanda.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter