0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAŠOVIĆ PRED PARTIZAN: Ne interesuje nas ko je za šta zainteresovan, previše je špekulacija (FOTO)

Objavljeno: 27.04.17 u 16:50

Trener Napretka je govorio za medije pre jednog od najtežih duela ove sezone.

Za vikend će u Humskoj snage odmeriti Partizan i tim iz Kruševca.

Kako se zakomplikovala situacija na vrhu tabele i borba za šampionsku titulu i kvalifikacije za Ligu šampiona, nakon nekih neočekivanih raspleta situacije se promenila i na nižim pozicijama gde je velika borba za preostala ‘evropska mesta’.

Na početku plej-ofa je Napredak bio četvrta ekipa Superlige, ali su usledili porazi od Vojvodine i Crvene zvezde koji su pomutili evropske ambicije pulena Vuka Rašovića. Nekadašnji trener Partizana dolazi u Beograd na megdan sa svojim nekadašnjim timom, a imperativ je pobeda.

– Nismo kalkulisali pred plej.of, iako je bilo jasno da bi sa petog mesta imali povoljniji raspored, pa se kalkulacijama ne bavimo ni sada. Ne interesuje nas ko je za šta zainteresovan, da li igra bez motiva, borimo se pošteno. Želimo pobedu na svakoj utakmici, a ko sme da garantuje da smo bez šansi protiv Partizana, iza koga je i težak kup duel, otpočeo je Rašović.

Sa druge strane, žestoka borba je i između Partizana i Crvene zvezde koji su podjednaki što se bodova tiče, ali je u boljoj poziciji Zvezda koja je sa većim brojem bodova ušla u završni deo sezone. Zbog toga crno-beli moraju da pravdaju ulogu favorita u svakom od preostalih duela plej-ofa Superlige.

– Tradicija postoji da bi se srušila, eto motiva više. A, ako Zvezda i Partizan moraju da pobede sve do kraja, u krajnjem saldu rezultat predstojećeg duela u Humskoj možda i ne bude bitan. Sa druge strane, previše je špekulacija. Šta se sve pričalo o utakmici Mladost – Radnički i kako se završila… Ko sme da potpiše da će vodeći tandem imati maksimalan učinak, a očekuju ih okršaji sa Nišlijama i Lučancima, koji takođe imaju evro-ambicije? Zato, hajde da igramo fudbal i manemo se kuolarskih priča.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter