0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: ‘Nula’ u derbiju Mančestera po meri Arsenala

Objavljeno: 27.04.17 u 23:09

Odloženi mančesterski derbi između Sitija i Junajteda završen je nerešenim rezultatom 0:0 na radost navijača Arsenala.

Jedan od dva ljuta rivala mogao je da se odlepi u borbi za pozicije ‘tri’ i ‘četiri’, ovako najsrećniji je Arsenal koji ako dobije jedan meč zaostatka prićiće na svega tri boda od Liverpula na trećem mestu sa mečom manje i na dva, odnosno bod Sitiju i Junajtedu sa istim brojem bodova.

Mančester siti je prvi zapretio na ovom meču. Igrao se 9. minut kada je Aguero zamalo bio neprecizan. Junajted je uzvratio tek u 25. minutu kada je Mhitarijan šutirao, ali pravo u Brava. Siti je i drugu priliku imao preko Aguera, Argentinac je šutirao sa preko 20 metara, ali je De Hea bio na mestu i loptu izbacio u korner. Poslednju šansu u prvom delu igre imali su gosti, ali je Erera šutirao pored gola.

Drugo poluvreme je bilo bukvalno bez pravih šansi. Četa Žozea Murinja je od 84. minuta igrala sa igračem manje, jer Felaini glavom udario Aguera, a Argentinac je sjajno odglumio. Do kraja utakmice Siti je postigao gol preko Žezusa, ali je on poništen zbog ofsajda.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PREMIJER LIGA (odloženi mečevi)

Utorak:

Čelsi – Sautempton 4:2 (2:1)
/Azar 6, Kejhil 45+2, Dijeg Kosta 54, 89 – Oriol Romeu 24, Bertrand 93/

Sreda:

Arsenal – Lester 1:0 (0:0)
/Hut 86 autogol/

Midlzbro – Sanderlend 1:0 (1:0)
/De Ron 9/

Kristal Palas – Totenhem 0:1 (0:0)
/Eriksen 78/

Četvrtak:
Mančester Siti – Mančester Junajted 0:0[/stextbox]

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter