4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLANIĆ: Leonardo me je ošamario, čist crveni karton (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.17 u 17:26

Jedan od najvećih duela na jučerašnjem meču se vodio između defanzivca Vojvodine i Partizanovog Brazilca.

I ovoga puta je bilo žestoko kada su igrali Vojvodina i Crvena zvezda.

U tome su prednjačili Bogdan Planić i Leonardo. Žestokih duela i faulova je bilo više nego izglednih šansi da se zatrese mreža u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije.

Jedna sporna situacija se vezuje za sukob ova dva fudbalera, a o tome je govorio i odbrambeni igrač Novosađana, Bogdan Planić:

– Leonardo me ošamario. Prošao je pored mene, uradio to, a sudija kaže da nije video. Nije mi jasno kako nije video kada sam imao loptu u nogama. Najpre me udario s leđa, a kad sam šutnuo loptu, onda mi je udario i šamar. Bio je to čist crveni karton. Izgleda da su se obe ekipe fokusirale na to da ne prime gol u prvoj utakmici. Mislim da smo mi imali izglednije šanse, ne znam da li su oni imali jedan šut u okvir gola? Mi smo imali šanse Trujića, Vukasovića i Paločevića, i naravno da bi bilo lepše da sa prednošću idemo u drugi meč, ali ako u Humskoj postignemo gol imaćemo veće šanse nego oni, kazao je Planić za Mondo.


(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

4 Komentara

  1. Ajd. sto je neznalica s’bubamarom, al’ sto ne kapira da im prepustamo KUP, FOKUSIRAMO SE NA SAMPIONAT I LIGU SAMPIONA .!. XXAAXXAA .!. Vucela lepo objasnio preko Pantica sta misli o musterijama interpola .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najjači je komentator sa arene sport.Gleda kako Leonardo samara dva puta Planica…i bukvalno nema komentar na tu situaciju…očigledno veliki navijač Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter