1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Partizan dobija ‘četiri’ bisera za narednih pet godina!

Objavljeno: 27.04.17 u 21:44

Fudbalski klub Partizan će kao što je to HOTSPORT najavio dobiti četiri velika pojačanja, ulog za mirnu budućnost, a jednog dana i za punu kasu.

Što smo prvi najavili dobilo je svoju potvrdu. Armin Đerlek (2000. godište), Lazar Nikolić (1999. godište), Nikola Lakčević (1999. godište) i Vukašin Jovković (2001. godište) novi su članovi Partizana. Oni dolaze pravo iz OFK Beograda gde im je trener bio legendarni Dževad Prekazi.

Najzvučnije pojačanje je Armin Đerlek koji ima svega 16 godina i igra na poziciji plejmejkera. Od njega se očekuje da jednog dana bude novi Saša Ilić. Ostali momci su napadači. Nikola Lakčević je debitovao za prvi tim OFK Beograda u Prvoj ligi Srbije, dok je Lazar Nikolić član mlađih selekcija Srbije.

Sva četvorica sutra će biti predstavljena u Partizanu.

0
0

1 Komentara

  1. Tesko je svakog mladog pridoslicu nazvati „biserom“, ali je cinjenica da je Ika Ilijev odlicno obavio posao. Mislim da je to njegova velika pobeda nad Terzinom svemocnom vladom u OFK a i nad CZ koja se ocigledno orjenisala na kradju talenata a manje na proizvodnju sopstvenih asova. Istina, to je bio slucaj u poslednjih deceniju i po a sad vidim, na svu srecu za srpski fudbal, da su obnovili sopstvenu skolu i da ipak proizvedu makar par solidnih mladih igraca. Oni momci sa kojima se Terza hvali , su u stvari svi pokupljeni po malim klubovima. Partizan se decenijama orjentisao izrazito na svoju skolu i tako isao Zvezdi na ruku, sto je malo i apsurdno u politici Kluba, cime je prepustio trziste cele Srbije svom najvecem konkurentu. Vidim da Partizan polako menja svoju strategiju a ona se sastoji od sintagme “ I sopstvena skola i skauting cele Srbije!“. Licno to smatram najvecim uspehom ove Uprave koja uspeva ,paralelno sa formiranjem i ocuvanjem i unapredjivanjem prvog tima i da uz dobar skauting po celoj Srbiji i formira vrlo jaku , zapravo jos jacu, bazu za buducnost Kluba. Bravo za Iku Ilijeva, bravo za Partizan! Mislim da je ovo samo pocetak!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter