0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BOKS, NE FUDBAL: Opšta tuča u Kopa Libertadores, Felipe Melo ‘pesničio’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.17 u 17:45

Igrači su se udarali čak i korner zastavicama.
Utakmica četvrtog kola Grupe pet ostaće upamćena po opštoj tuči igrača Penjarola i Palmeirasa.

Kao da su svi jedva čekali poslednji sudijski zvižduk, ne kako bi se odmorili i istuširali, već da bi odmerili snage sa rivalima i u nekoj drugoj disciplini, kao što je recimo boks.

Palmeiras je u drugom poluvremenu preokrenuo i pobedio sa 3:2, nakon čega su igrači Penjarola nasrnuli na golmana brazilskog tima, Fernanda Prasa, a najžustriji je u sukobu bio Felipe Melo. Pozajmljeni igrač Intera je išao od igrača do igrača urugvajskog velikana i udarao, a da pritom ne gleda gde pogađa.

Kada je Melo video da se približava veća grupa igrača Penjarola, pokušao je da pobegne u tunel koji je na njegovu nesreću bio zaključan. Ubrzo se u tuču umešalo obezbeđenje domaćeg tima kao i policijske snage koje su smirile incident.

– Kada smo probali da napustimo teren, tunel je bio zaključan a njihovov obezbeđenje nas je zadržavalo. Da nije bilo našeg obezbeđenja da nas sprovede sa terena ko zna šta bi se dogodilo. Moglo je ispasti znatno gore od ovoga, izjavio je Eduardo Baptista, trener Palmeirasa.


(Izvor: YouTube/RockStar Deportes)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter