0
Ostali sportovi

BOKS: Kličko prognozu meča sa Džoušuom snimio na USB

Objavljeno: 27.04.17 u 19:15

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko snimio je na USB-u predvidjanje subotnje borbe protiv Entonija Džošue, a uredjaj će biti zašiven u mantil.

Kličko će mantil nositi do ringa, a posle meča biće stavljen na aukciju kako bi se skupio novac za dobrotvorne svrhe.

Onaj ko kupi mantil, moći će da gleda snimak i vidi šta je predvideo Kličko u svom meču u teškoj kategoriji protiv britanskog boksera.

Kličko je to izjavio na konferenciji za novinare u prepunoj sali Skaj central u zapadnom Londonu, gde su obojica boksera pokazali puno uzajamnog poštovanja.

– Na ovaj uredjaj sam prošle nedelje snimio video sa mojim predvidjanjem. Uredjaj će biti zašiven u moj ogrtač – kazao je Kličko, a preneli su britanski mediji.

Ukrajinac je rekao novinarima da ga posle meča ne pitaju šta je na USB-u i da će pobednik aukcije biti jedina osoba koja će moći to da vidi.

Džošua je naveo da veruje da može da pobedom u subotu svoje ime svrstati medju velikane boksa.

Britanac će braniti svoj IBF trofej i boriti se za IBO i WBA super titule, koje su ostale iza Tajsona Fjurija, koji ih je osvojio pobedom nad Kličkom u novembru 2015. godine.

(Izvor: YouTube/Guardian Sport)

Poraz od Fjurija je bio prvi Kličkov posle više od 11 godina, a Džošua je rekao da je svestan kakav bi pobeda imala uticaj na njegovo nasledje u sportu.

– Uvek se trudim da stvari držim pojednostavljene. To sam samo ja. Ljudi uzvraćaju udarce i bolji će pobediti – rekao je Džošua.

On je dodao da se priprema ne samo za fizičku već i za psihološku bitku, a 29. april vidi kao još jedan korak ka uspehu.

Borba će biti održana na Vembliju u Londonu, a očekuje se da stadion u Londonu bude pun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter