0
Evropske lige

PRIMERA: Razgoropađena Barsa brojala do sedam protiv Osasune (VDIEO)

Objavljeno: 26.04.17 u 21:22

Nakon pobede u El Klasiku, Katalonci nastavljaju da gaze a žrtva je ovoga puta bila ekipa Osasune koja je na „Kamp Nou“ pregažena sa 6:1 (2:0).

Katalonci vrlo sigurno otvorili ovu utakmicu i pogocima Lionela Mesija u 12. i Andrea Gomeša u 30. minutu obavili najveći deo posla već nakon trećine susreta.

Izvor:Youtube/SeñorGolHD

Na startu drugog dela, tačnije u 48. minutu Roberto Tores je uspeo da smanji prednost domaćina na 2:1 ali to kao da je samo razljutilo ekipu Luisa Enrikea koja je u nastavku do vrha napunila mrežu ekipe iz Pamplone.

Barselona je u intervalu od 56. do 67. minuta u čak četiri navrata pogađala mrežu Osasune a u strelce su se upisivali redom Gomes, Mesi, Alkaser i Maskerano. Kada se činilo da će se Karalonci ovde zaustaviti i Alkaser se po drugi put upisao u strelce pa su gosti na kraju doživeli pravu kastastrofu.

Ovom pobedom Barselona je barem na kratko zasela na prvo mesto na tabeli, sa tri boda više ali i dve utakmice manje od Reala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter