in ,

LEONARDOVA PORUKA BACILA GROBARE ‘U REBUS’: Da li ova fotografija objašnjava izostanak Brazilca iz startne postave? (FOTO)

FOTO: STARSPORT

Mnoge navijače Partizana iznenadila je odlulka trenera Nikolića da Leonarda ostavi na klupi pred prvi meč polufinala sa Vojvodinom i mnogi su se zapitali šta stratega crno-belih nagnalo na ovakvu odluku.

Objašnjenje ove odluke možda leži u poruci brazilskog krilnog napadača, koju je preključe podelio sa pratiocima na „Instagramu“. Iz poruke ostavljene uz Leonardovu fotografiju u majci svog bivšeg kluba, Anžija, možda se može nazreti potencijalno nezadovoljstvo fudbalera.

– U životu nije uvek baš kako bi želeli da bude. Život je pun uspona i padova. Nije lako ispuniti dečačke snove, često se suočavamo sa brojnim problemima ali nikada ne smemo izgubiti veru u sebe.- naprisao je Brazilac uz sliku.

Sada da li u ovom trenutku nešto nije onako kako je on zamislio i postoji li možda neki problem na relaciji klub-igrač trenutno nije poznato. Verovatno ćemo više detalja o ovome saznati od trenera Partizana po okončanju utakmice, a videćemo i da li će možda heroj 154. derbija dobiti šansu u nastavku.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ODBOJKA: Kraj Zvezdine dominacije, Vojvodina šampion Srbije!

ATP BARSELONA: Nadal oduvao Silvu za prolazak u osminu finala