0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEONARDOVA PORUKA BACILA GROBARE ‘U REBUS’: Da li ova fotografija objašnjava izostanak Brazilca iz startne postave? (FOTO)

Objavljeno: 26.04.17 u 19:13

Mnoge navijače Partizana iznenadila je odlulka trenera Nikolića da Leonarda ostavi na klupi pred prvi meč polufinala sa Vojvodinom i mnogi su se zapitali šta stratega crno-belih nagnalo na ovakvu odluku.

Objašnjenje ove odluke možda leži u poruci brazilskog krilnog napadača, koju je preključe podelio sa pratiocima na „Instagramu“. Iz poruke ostavljene uz Leonardovu fotografiju u majci svog bivšeg kluba, Anžija, možda se može nazreti potencijalno nezadovoljstvo fudbalera.

– U životu nije uvek baš kako bi želeli da bude. Život je pun uspona i padova. Nije lako ispuniti dečačke snove, često se suočavamo sa brojnim problemima ali nikada ne smemo izgubiti veru u sebe.- naprisao je Brazilac uz sliku.

Sada da li u ovom trenutku nešto nije onako kako je on zamislio i postoji li možda neki problem na relaciji klub-igrač trenutno nije poznato. Verovatno ćemo više detalja o ovome saznati od trenera Partizana po okončanju utakmice, a videćemo i da li će možda heroj 154. derbija dobiti šansu u nastavku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter