6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMISIJA NA POTEZU: Humska zaključana za Napredak?! U tom slučaju menja se termin utakmice (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.17 u 10:08

Posle dodatnih izveštaja sutra sledi konačna kazna za crno-bele.

Stavlja se tačka na incident u Humskoj zbog prekida meča sa Vojvodinom usled pogrdne pesme navijača Partizana i članovi Disciplinske komisije FS Srbije danas posle sastanka doneće konačnu odluku.

Prema našim informacijama, Partizan će u nedelju najverovatnije dočekati Napredak u 3. kolu plej-ofa bez prisustva publike.

Pored jednog meča pred praznim tribinama crno-beli će imati i uslovne sankcije, odnosno, ukoliko se slični incidenti ponove u bliskoj budućnosti, da na još jednoj utakmici može da dođe do zaključavanja stadiona.

Novcane sankcije su moguće i preko pola miliona dinara, a dodatni izveštaji zvaničnika danas u toku dana biće predati na adresu FSS na Terazijama.

Ukoliko Partizan ne bude mogao da igra sa publikom najavljuje se da će meč sa Napretkom biti zakazan za nedelju od 13 časova.

(Izvor: youtube / POZNAVALAC)

0
0
6 Komentara
  1. Pravo resenje je zakljucati Jug da bude
    prazan ako treba i dva, tri meca!Za pocetak, a ako se ponovi,nema dileme-ceo stadion pod katanac. I tacka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba zakljucati Juznu tribinu.Uz poslednju opomenu. Ne bi bilo fer prema Klubu da trpi zbog grupe bestidnika.
    Inace, Partizan, a ne samo on , moraju da se zabave ponasanjem publike. mora se raditi sa njima a ne samo pricati hvalospeve o njima da bi dosli kao podrska.Klub treba novcano kazniti,takodje , mada ne znam moze li se istovremeno za isti prekrsaj dodeliti plus i novcana kazna jer se onda radi o kumuliranju kazni, a koliko znam to se po UEFA pravilima ne sme raditi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kazna zasluzena, a kazna bi po ugledu na nemce, trebala da bude zakljucan jug !

    Zasto da ispasta neko, ko je bio na zapadu ili na istoku, ili u istocnoj lozi.
    Novcana kauna DA
    Zakljucan JUG DA

    setite se uvreda protiv muslimana, na utakmicama kad u bgd ( na 3 stadiona), gostuje N. Pazar, i obratno….
    Sad kad je publika u sve vecem broju uz Partizan, nije se sve ovo slucajno desilo

    0
    0
    Odgovori
  4. …moguca ‘novcana sankcija’ od preko pola mil. dinara..pa dal’ su normalni kada se zna da je ulaz bio BESPLATAN, odakle novac, pa nismo MI miljenici bankomata, ONI su..BILI.. .!. XXAAXXAA .!. Ma, zjbvam se, svakako ce sve to platiti SESTRINSKE firme s’dalekih destinacija Crvenog Zla tj. od musterija interpola, koji sada slove za NEZGODNE, vec vidjene BIVSE ‘izvrsioce’ prljavstina i krim. rabota za SD Crveno Zlo, koji se pod oznakom HITNO moraju ‘eliminisati’ iz srp. sporta, a i drustva u celini, a Vucela je dobio TAJ ‘nezahvalan’ ili ‘nezgodan’ ZADATAKKK , dok mu Pantic uz nas par, ‘samo asistira’ i ‘VATA BELESKE tj. UCI SE OD MAJSTORA I IZVRSITELJA ….!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter