0
Evroliga

DA LI JE OVO PONUDA KOJU JE ČEKAO: NBA tim sprema Teu mesto startera i igranje u tandemu sa živom legendom ! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.17 u 18:16

Ove sezone se više nego i jedne prethone govori o selidbi Miloša Teodosića „preko bare“ a broj interesenata za njegove usluge sve je veći.

Čitali smo poslednje vreme o interesovanju mnogih NBA ligaša za kapitena naše reprezentacije a danas je iskočio i novi kandidat koji ima vrlo primamljivu ponudu za Tea.

Naime novi klub koji je stao u red za Teodosića su Dalas Maveriksi, koji su srpskom plejmejkeru navodno spremni da ponude i garantovano mesto startera. Ipak ono što bi mogla da bude mala začkoljica za tim iz Teksasa jeste mali prostor u „selari kepu“ za narednu sezonu, pa se procenjuje da bi maksimalna suma koju bi mogli da ponude Teodosiću između 4 i 5 miliona dolara po sezoni.

Izvor:Youtube/Basketball And Other

Po finansijskom pitanju neki drugi klubovi su u boljoj poziciji od Dalasa, ali sam Teodosić je više puta naglasio da za njega finansije nemaju presudni značaj i da je za njega najbitnije da nađe klub koji bi mu ponudio značajniju minutažu i ulogu u timu. Tu jmožda leži šansa Maveriksa koji bi mogli da legendarnom Dirku Novickom dovedu društvo iz Evrope.

Ipak sigurno da je naš pljmejketr trenutno maksimalno fokusiran na igre u moskovskom CSKA, sa kojim je zacrtao odbranu titule u Evroligi ali i ruskom šampionatu, a zatim sledi Eurobasket sa reprezentacijom Srbije. Nakon toga biće vremena da odluči gde će a interesovanja sigurno neće manjkati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter