3
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘VEČITI’ JEDINSTVENI U OCENI DERBIJA: Džikić progovorio o sukobu sa Veličkovićem

Objavljeno: 25.04.17 u 22:34

Posle novog košarkaškog derbija, akteri iz oba tabora bili su jedinstveni u oceni da je Crvena zvezda zasluženo trijumfovala u večerašnjem okršaju.

Crvena zvezda je očekivano trijumfovala u meču punom faulova i slobodnih bacanja usled dosta tvrdih odbrana sa obe strane.

Bek Partizana Vanja Marinković je kratko prokomentarisao meč.

– Česttam Zvezdi. Loše smo otvorili, nismo uspeli da se vratimo. Idemo dalje – rekao je Marinković na konferenciji za medije.

Trener Aleksandar Džikić je istakao pozitivnu crtu kod svojih igrača jer su pokazali karakter i vratili se posle očajnog početka i serije Crvene zvezde od 12:0.

– Loše smo otvorili, ali smo se vratili, što mi se sviđa. Protiv Zvezde moramo da budemo koncentrisani celu utakmicu, ali tek je početak, videćemo. Zvezda je dobro odigrala.

O sukobu sa Veličkovićem:

– U odličnim smo odnosima. Da smo hteli da se krijemo, ne bismo urlali po ‘Pioniru’. Imali smo sukob, možda je i dobro što se sad desilo – otkrio je novinarima Džikić.

FOTO: STARSPORT

Centar pobedničke ekipe Milko Bjelica je rekao da je tim osećao određenu dozu pritiska jer – to je derbi.

– Derbi nosi težinu moranja, zasluženo smo dobili. Čestitam Partizanu a hvala saigračima na dobroj partiji.

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom.

– Zadovoljan sam, svesni smo težine meča. Što se toka tiče, uspeli smo da iznesemo sve, da stvorimo razliku. Nama je bila ideja da pobedimo, draga nam je pobeda kao i uvek protiv njih. Ali, ima još mnogo da se igra.

0
0

3 Komentara

  1. gdk…..UZMI TABLETICE ZA SMIRENJE..HEHE..KAD STE NAS DOBILI PRETPROSLOG PUTA TAD NIJE BILO vrabac,gordon,rakovica stipendije DZENKINS..Tad je bilo ,to majtori,bravo ….HEHEHE..AJD PO BUREK …U BUREGDZINICU ZVANA “COKI KARIC GLODARIC“….HEHEHEHEHE

    0
    0
    Odgovori
  2. .. .!. XXAAXXAA .!. rudonji je ‘bila IDEJA da pobede’..BRAVO rudonja, PA zar si ‘mislio’ tj. da je NEKO „IMAO IDEJU“ DA KK FRANKENSTAJN&BANKOMAT MOZE DA „IZGUBI“ OD pota, ratkovice, vrabca, gordona i „MAJSTOR“ovica, cije ukupne godisnje stipendije-ZAJEDNO OD SVIH 5 JEDNAKA JE DZENKINSOVOJ NEDELJNOJ PLATI-JEDNOJ !!! Dok je tebe i coksa, a i ,organa’ iz senke, JA se za magicnih -41 NE BOJIMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter