0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Čelsijev šampionski korak ka tituli (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.17 u 22:59

Fudbaleri Čelsija osvojili su nova tri boda na putu ka tituli šampiona u Premijer ligi pošto je na ‘Stamford bridžu’ pao Sautempton rezultatom 4:2 (2:1).

Čelsi je samo tri dana posle trijumfa protiv Totenhema u polufinalu FA kupa rezultatom 4:2 na isti način savladao i Sautempton na svom stadionu i Sautempton.

Goleadu je otvorio Azar u petom minutu, ali je Romeu to neutralisao u 24. minutu. Ipak, novo vođstvo ‘plavcima’ je doneo Kejhil u poslednjem minutu poluvremena posle sjajnog trzaja glavom.

A onda je na scenu stupio Dijego Košta. U 53. minutu i 89. minutu je sa dva gola srušio Tadićev Sautempton, koji je do kraja uspeo samo da postigne još jedan pogodak preko Bertranda u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Oba srpska u redovima dva kluba proveli su svih 90 minuta na terenu, Nemanja Matić za Čelsi, a Dušan Tadić za Sautempton.

(Izvor: youtube / Fight and Sports TV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, vanredno kolo:

Utorak

Čelsi – Sautempton 4:2 (2:1)
(Azar 6, Kejhil 45+2, Dijeg Kosta 54, 89 – Oriol Romeu 24, Bertrand 93)

Sreda

20.45 Arsenal – Lester
20.45 Midlzbro – Sanderlend
21.00 Kristal Palas – Totenhem

Četvrtak

21.00 Mančester Siti – Mančester junajted

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter