2
Evropske lige

KRAJ DIKTATURE U HRVATSKOJ: ‘Modri’ u nokdaunu, Rijeka nadomak titule šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.17 u 22:16

Tim bivšeg igrača Crvene zvezde, Marka Vešovića iskoristio je kiks Dinamo Zagreba i stekao ogromnih osam bodova prednosti u odnosu na 11 godina uzastupnog šampiona.

Dominacija koju je Dinamo Zagreb uspostavio u Hrvatskoj za mnoge je bila nedodirljiva, ali svemu, pa i tome dođe kraj. Pre ili kasnije, a izgleda da će ‘modri’ bez titule ostati baš ove 2017. godine.

Jer poraz koji su doživeli na gostovanju Slaven Belupu je drugi uzastopni, posle onog u velikom derbiju sa Hajdukom, te je tako Rijeka pobegla na liderskoj poziciji na velikih plus osam.

Dinamu je danas presudio Bogojević u 92. minutu, za prvu pobedu Slavena u ovoj sezoni.

(izvor: youtube / Miki Dimitrov)

Rijeka je to iskoristila i lakom pobedom nad Osijekom otišla na velikih osam poena prednosti na tabeli. Golove za tim Marka Vešovića postigli su Bezjak i Andrijašević, oba sa ‘bele tačke’.

Do kraja je ostalo još šest kola, a čini se da su Riječani stekli ogromnu i vrlo verovatno nedostižnu zalihu.

Rezultati by SofaScore

0
0

2 Komentara

  1. Ako cemo posteno, mislim da se i ovde kod nas ISTI SCENARIO SPREMA, CRVENA DIKTATURA SE BLIZI SVOM ZENITU tj. VRHUNCU, DOK CE FK PARTIZAN VLADATI ZAUVEKKK CRVENE CRNA „RUPA“ S’NESTRPLJENJEM CEKKKA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter