0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BULATOVIĆ DEMANTUJE ‘LALE’: Nema odlaganja utakmice sa Zvezdom

Objavljeno: 24.04.17 u 15:12

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović izjavio je da u tu organizaciju nije stigao zahtev Vojvodine za odlaganje meča sa Crvenom zvezdom i da tako nešto ne može biti prihvaćeno.

Danas se pojavila izjava predsednika Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslava Vukovića da je taj klub zatražio odlaganje meča sledećeg kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Crvene zvezde zbog prašine koja se podigla posle meča Partizanom i optužbi da će pustiti crveno-bele u meču na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Međutim, prvi čovek Zajednice Superligaša Vladimir Bulatović je istakao da nikakav zahtev nije stigao i veruje da neće u narednih nekoliko dana.

– Nama takav zahtev nije došao. Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići – rekao je Vladimir Bulatović za ‘B92’.

FOTO: STARSPORT

Bulatović je obrazložio da tako nešto ne može da se desi i da razmirice među klubovima moraju da ostanu van Zajednice Superligaša.

– Ne, takav razlog jednostavno ne važi. Mene ne zanimaju te priče, to je između klubova. Oni znaju kakva prava imaju svi u ligi i to je to. Niko nam se nije obratio kada je u pitanju odlaganje utakmice – dodao je Bulatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter