1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAKLENI TANDEM U NAJAVI: Od naredne sezone napad Đurđević – Boaći?

Objavljeno: 23.04.17 u 10:25

Ekipa Sanderlenda nalazi se blizu ispadanja u Čempionšip, pa „crne mačke“ traže pojačanja koja nisu previše skupa, a koja će im pomoći da se vrate u elitu već za godinu dana. Među metama su napadači Crvene zvezde i Partizana, Ričmond Boaći i Uroš Đurđević.

Boaći je u Crvenu zvezdu stigao ove zime iz italijanske Latine na pozajmicu u trajanju od 18 meseci, ali bi ona mogla da bude okončana ranije, ukoliko Sanderlend ponudi Italijanima odgovarajuće uslove.

Kako će engleski tim ostati bez Defoa, Aničebea i Januzaja, dok će i Borini po svemu sudeći u novu sredinu, David Mojes je odlučio da potraži jeftina, a kvalitetna pojačanja.

Među njima je, prenose mediji u Engleskoj, Ričmond Boaći, koji svakako ima talenat koji ga je u jednom trenutku doveo i do Juventusa.

FOTO: STARSPORT

Ono što je zanimljivo jeste da Sanderlend, koji traži najmanje dva napadača za narednu sezonu, među željama ima i Uroša Đurđevića, fudbalera Partizana, tako da nije isljučeno da, u slučaju dobre ponude, naredne godine engleski Čempionšip drhti pred napadom koji predvode sadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

 

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter