7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Žestoke kazne za Partizan! Pored novca, moguća i suspenzija? (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.17 u 18:27

U toku je postupak Disciplinske komisije protiv Partizana zbog jučerašnjih uvredljivih povika navijača.
Dosta bure je izazvalo gostoavnje Vojvodine i drugoj rundi plej-ofa u Beogradu.

Juče je Partizan slavio protiv Novosađana, ali će na svojoj koži osetiti posledice pesme zbog koje su burno reagovali članovi uprave Vojvodine.

Disciplinska komisija razmatra da pored kazne od 300.000 dinara za Partizan, sankcioniše klub i sa jednom utakmicom bez publike, te bi značilo da će crno-beli i Napredak igrati pred praznim tribinama.

Uskoro se očekuje zvaničan podatak o tome koliku će kaznu pretrpeti Partizan zbog uvredljive pesme navijača. Nakon te situacije su članovi Upravnog odbora Vojvodine napustili ložu stadiona u Humskoj prilikom čega se desio još jedan incident čiji su vinovnici bili gosti.


(Izvor: YouTube/POZNAVALAC)

0
0

7 Komentara

  1. Hoće li već jednom neko izaći u javnost i razjasniti famu oko te „čuvene“ pesme? Mogli bi novinari malo da se potrude oko toga i da iščačkaju istinu. Pretpostavljam da neće jer ako istina izađe u javnost neće imati čime da se pune stranice portala.
    Svako ko je bio na utakmicama i sa tribine gledao iste zna „legendu“ o nastanu ove navijačke pesme.
    Nikad ova „pesma“ nije bila usmerena protiv FK Vojvodina, bar prema onome što sam ja čuo i saznao raspitujući se među Partizanovim navijačima. Naravno, FSS se itekako isplati, novčano, da kažnjava klub a kad pominjem FSS i novčana kažnjavanja, isto se odnosi i na KSS i RSS koji zbog svakojakih gluposti kažnjavaju klubove koji ionako jedva sastavljaju kraj sa krajem.
    Primer – U RSS ako neki rukometni klub ne odigra utakmicu jer nema para da ode na istu RSS ga kazni NOVČANO?????? Pa da su imali pare oni bi otišli da igraju, aman! Budžeti saveza se pune, direktori liga samo štancuju kazne a klubovi moraju da plate i ono što nemaju ili ono što obezbede da plate igračima stan, hranu i slično, mora da daju savezu. Zato nam je sport i tu gde jeste.

    0
    0
    Odgovori
  2. A zasto bas sada reakcija tih disciplinaca??? Pa ta pesme je deo svake utakmice izmedju Partizana i Vojvodine najmanje 10 godina unazad….uvek se pevala na jugu hrama ili na istoku Karadjordja….I zna se vrlo dobro na kog pojedinca se pesma odnosi..

    0
    0
    Odgovori
  3. Гробари су пјевали навијачу Фирме који и сам би гробар,сматрају га издајником,и шта ту има страшно ??? Нису вријеђали ФК Војводину ни управу ни град Нови Сад,само тог појединца који је прелетио а и само знате да навијачи то раде на тај начин.“усташе“ сваку утакмицу скандирају,много горе ствари,нпр.на утакмицу Хајдук Ријека су скандирали,уби уби Србина па нико ни једну ријеч а ово је страшно,ај не зезеајте части ви …

    0
    0
    Odgovori
  4. A ti se strucnjak? Hajdohbi! Ti i struka…!? Nego da kazem nesto sasvim ozbiljno. Vidim da cig-mediji vec navigavaju na „zestoke“ kazne Crno-belima, suspenzije i novcano….. sve dragi nasi zvezdomutljari, mozete da uradite sta god hocete,ali nas necete zaustaviti. Mi cemo igrati fudbal kome se Srbija divi a vi muljajte koliko hocete.
    I poruka Vosi. Voso, volimo te, ali nekad moras, majka mu stara i da odigras muski i posteno i sa Cigancicom a ne da se prodajes za sitnis! Igraj i zgromi ih da Srbija dobije i ima pravog a ne fejk sampiona kojeg nece neki tamo Sasuolo ili LaValeta nahuzivati!
    Nije bilo lepo ni korektno sta su navjaci PFC uradili, ogorceni su na snishodljive igre vase kad se sretnete sa Crvenapicom, nema razloga drugog za to. I jos nesto, i vi i mi znamo da je to samo obicni navijacki pir, bez unutrasnjeg poriva, cisto navijacko blebetanje radi z i zabave, nista usmereno sa ciljem da uvredi ili ponizi. Verujte. Opustite se, zasto tako reagujete?
    Znam pouzdano da navijaci Partizana u dnu duse Vosu simpatisu kao drugi njihov klub po simpatijama, ali objasnio sam sustinu stvari.
    Zelim da malo razumete da to nije neko „u kost“ mrzilacko ponasanje, to je samo zzzz.Navijacko zzzz!
    I na samom kraju,ovaj gosp. je rekao kako ce Vosa pustiti Zvezdi da je pobedi…. Verovatno je to rekao u ogorcenju i trenutnoj ljutnji, ali uopste necu da verujem u korektan odnos , sportski, kluba sa

    Karadjordja. Drugacije i ne treba i ne sme da bude. Pokazite da ste iznad navijackih zzzz , pokazite da ste za sportski pristup, jer vam je to osnovna delatnost. Navijaci

    Partizana su, ponavljam ,ogorceni sto ste prodali mec Zvezdi u NS nakon fenomenalne igre i super rezultata od 2-0 . To je uzrok ljutnje. U Bgd se otvoreno prica da vam je SNS na poluvremenu, gradski stranacki vucici , da ce vam obezbediti dobrog sponzora i regulisati ogromne dugove poreksim organima..za bodove. Koliko je to tacno,naravno da ne znam, ali gde ima dima ima i vatre.Bilo je mucno i ocigledno, ne mozete prevariti objektivnog gledaoca. Pokusajte gospodo da se izdignete iznad ovog dima i vatre, ako vec niste njome zahvaceni!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter