0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Voša u Humskoj, Zvezda u Kruševcu, ne propustite derbi u polufinalu FA kupa

Objavljeno: 22.04.17 u 08:46

Fokus će svakako biti na nastavku šampionske borbe u Superligi Srbije, a kako je vikend, sigurno će biti još mnogo materijala u evropskom fudbalu.

Posle ubedljive pobede Partizana u 154. ‘večitom’ derbiju nad Crvenom zvezdom, nastavlja se šampionska trka u bodovno potpunom egalu. Istina, crveno-beli imaju prednost zbog prvog mesta na kraju ligaškog dela, ali posle poraza od najvećeg rivala na svom stadionu samopouzdanje je itekako poljuljano.

Stoga bi današnji dan mogao dosta toga da odluči, jer bi kiks nekog od ‘večitih’ rivala bio koban. A oba tima će imati izuzetno teške zadatke.

Partizan možda čak i teži, iako igra na svom stadionu, jer će mu gost biti Vojvodina, trećeplasirani tim koji je često u poslednjih nekoliko godina zagorčavao sudbinu crno-belih, i to upravo u Humskoj. Taj meč igra se danas od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu TV ArenaSport.

FOTO: STARSPORT

Odmah posle tog duela, dakle od 19 časova na istom kanalu biće prenos utakmice iz Kruševca, gde će Crvena zvezda gostovati Napretku. ‘Čarapani’ bi takođe mogli da se umešaju u šampionsku trku, tako što bi otkidanjem bodova Crvenoj zvezdi napravili joj možda čak i nenadoknadiv problem.

Tokom dana igra se i izuzetno zanimljiv meč polufinala FA kupa u Engleskoj između ove sezone dva najbolja tima. Čelsi i Totenhem će ukrstiti koplja u kupu, baš pre nego konačnog okršaja u prvenstvu za osvajanje Premijer lige. Taj susret možete gledati na prvom kanalu SportKluba od 18:15h.

Evo kompletne dnevne TV ponude kada se radi o sportskim događajima:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter