0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐA KNEŽEVIĆ ODUŠEVLJEN: Evo šta je bivši igrač Partizana rekao o čuvenom transparentu (FOTO)

Objavljeno: 21.04.17 u 19:35

Još uvek se sumiraju utisci o odigranom 154. ‘večitom derbiju’.
Srđa Knežević je u svojoj karijeri nekoliko puta igrao protiv Crvene zvezde, a jedan meč će se posebno pamtiti.

Defanzivac Partizana je pre skoro osam godina nakon jednog detalja sa Dejanom Lekićem zaradio crveni karton, čega su se navijači crno-belih setili pred poslednji derbi i gaženje Kneževića iskoristili za ‘šetalicu’ koja se nalazila na južnoj tribini stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Osećaj je bio pozitivno intersantan jer nisam očekivao da će se to dogoditi i mogu da kaže da nikada do sada nisam doživeo sličan osećaj. Na neki poseban način je bilo zanimljivo i podsetilo me na taj neki period od pre osam godina. Drago mi je što je Partizan pobedio i što će ovaj 154. derbi biti upamćen po pobedi Partizana, dobroj igri i po tom nekom transparentu u kom sam ja učestvovao, kazao je Knežević za B92.

Nakon dosta vremena i utakmica, Knežević potez iz 137. ‘večitog derbija’ opravdava čarkama koje su prethodile toj situaciji. On je zaradio isključenje i saigrače ostavio na cedilu, ali je Partizan ipak slavio.


(Izvor: YouTube/Srpski Derbi)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter