6
Evroliga

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

PROBUDIO SE DEČAK U NJEMU: Suze Luke Dončića protiv ‘Zvezdinog dželata’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.17 u 23:49

Ma koliki profesionalac bio, ipak se radi o momku koji je tek postao punoletan.
Darušafaka je napravila veliko iznenađenje savladavši u Madridu Real.

Jedan od razloga može biti i veoma slaba partija slovenačkog reprezentativca koji je u momentima kada se nalazio na klupi za rezervne igrače čak i zaplakao.

Možda loša igra Dončića nije direktan razlog za poraz ‘kraljevskog kluba’, ali jeste za suze najtalentovanijeg košarkaša Evrope koji se nezadovoljan svojom igrom rasplakao.

Luka Dončić se na današnjem meču nije upisivao u listu strelaca, ali je za 10 minuta igre imao pet skokova i šest asistencija. U jednom momentu je čak i Pablo Laso prišao slovenačkom ‘vunderkindu’ i probao da ga uteši.

0
0

6 Komentara

    • Anonimni, tvoj odgovor i replika su nacin i stil … TEBE i tvojih istomisljenika … ka na ISTINU odgovarate bez argumenata … sta u tekstu nije tacno … ? Anonimi, ISTINA ce kad tad svetlost dana ugledati. o ovom vremenu (zadnjih 5 godina) u srpskom sportu kao i sa desavanjima … u i oko sdcz-klubovima i njene filijale iz beogradskog predgradja-zeleznika …

      0
      0
      Odgovori
  1. aman ljudi, dosta vise sa populizacijom zvezde na svaki moguci nacin … coviceva kkcz je zasluzeno ispala, njen domet i bilo koji znacaj za evropsku kosarku je zavrsen (nikad i nije nesto znacio … sem sto su to mediji naduvali kao i sve … u Srbiji) i pored ogromne kolicine poterosenih para … para od OPLJACKANOG naroda Srbije. za zvezdinu popularnost mediji sve koriste … dobru-losu vest samo u uvek dobroj obradi … juce vest da real pobedi u znak nene osvete zbog coviceve kkcz … danas tamo neki slovenac luka place sto real izgubi od djelata coviceve kkcz … kako je krenulu, na kraju ce biti: OSVAJAC – POBEDNIK EVRO LIGE CE TO URADITI ZBOG TAMO NEKE coviceve kkcz, ZA KOJU SE U EVROPI PITAKJU ko su sad pa ovi … dulo je bio u pravu kad rece: dzaba vam sinovci … pisite sta vam je volja i drago … do mile volje za srpsku sportsku javnost … Srbija, deo naroda ( navijaci: „cigani“, delije, panteri, panceri … kako ih vec zovu? ) i onako zivi u svom virtualnom svetu da su ONO STO NISU … svet i evropa kaze i zna … KO JE KO … I STA JE KO POSTIGO … U KOSARKASKOM SVETU … KO JE PROMOVISA I NA KOSARKASKU MAPU SVETA POSTAVIO BEOGRAD I SRBIJU … ovo danas se sve na silu radi … uz pomoc autoriteta drzave – vlasti i jako puno para … za nase prilike. para OPLJACKANIH od naroda. kosarkasku INSTITUCIJU kk partizan stici nika na ovaj naci … stici-prestici NECETE. vestacke tvorevine poput vkczBG, coviceva kkcz … su kratko trajanja i zabluda ove i ovakve sportske Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Žao mi Luke, ali njegovo vreme tek dolazi! Ove suze pokazuju kakav je sportista. Luka, nadoknadićeš ti u Turskoj to što si sinoć propustio…osveti svoju Zvezdu brate!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter