0
Domaći fudbal

OPTIMIZAM NA ‘KROVU’: ‘Zmajevi’ spremni za Nišlije

Objavljeno: 21.04.17 u 16:30

Fudbaleri Voždovca u nedelju od 19 časova gostuju Radničkom u Nišu u drugom meču plej-ofa, odnosno, 32. kolu Superlige Srbije.

– Unapred se radujemo utakmici u Nišu – započeo je šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica.

– Spremni smo i što se zdravstvenog biltena tiče svi su u pogonu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da završimo prvenstvo – nastavio je Ilija Stolica.

– Svaki respekt za ekipu Radničkog, to je klub sa velikom tradicijom. Poštovanje svakako i za stručni štab i njihovog trenera kojeg izuzetno cenim. Igrački kadar je fenomenalan. Klub koji pretenduje takođe na Evropu i sve ljubitelje fudbala očekuje jedan zanimljiv i kvalitetan fudbal – završio je šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.

Nemanja Nikolić je takođe spreman za meč.

– Igramo protiv ekipe koja ima slične ambicije kao i mi. Utakmica će biti podjednako teška za obe ekipe, bez obzira što se igra u Nišu. Mi imamo svoje ambicije i svoj plan. Znamo šta želimo da ostvarimo ove sezone. Pružićemo svoj maksimum i kao u svakoj utakmici idemo na tri boda. Znamo da Radnički ima dobrog trenera i pojedince na terenu, takođe i sličnu filozofiju igre i rada kao i mi. Analizirali smo ih dobro i ulazimo sa velikim respektom – izjavio je Nemanja Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter