0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Grin tragičar Olimpijakosa, ipak je malo 40 poena Spanulisa i Printezisa (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.17 u 22:29

Odigran je još jedan duel ‘top 8’ runde Evrolige.
U neizvesnoj završnici je Efes došao do izjednačenja u seriji pobedom od 73:71 nad Olimpijakosem.

Efes je napravio veliki korak ka ‘Fajnal foru’ brejkom u Grčkoj, momci trenera Perasovića bi sa dve pobede na domaćem parketu izborili plasman na finalno takmičenje. Pirejci su imali inicijativu u prvoj polovini utakmice, u trećem kvartalu je ritam drastično opao i tada je Olimpijakos postigao samo 10 poena.

Ništa bolji nije bio ni efes, ali je uspeo nekako da smanji zaostatak i u završnici dođe do prednosti. Crveno-beli su imali priliku da u poslednjem napadu pogode za 2-0 u seriji ali je Erik Grin bio neprecizan za tri.

Kao nekada ranije, kada su bili u formi i snazi, ponovo su briljirali Printezis i Spanulis. Ovaj duo je ukupno postigao 40 poena, po 20, uz to je Spanulis imao šest asistencija a Printezis isto toliko skokova. U pobedničkom timu najbolji učinak imao je Brajant Danston sa 16 poena, a jedan manje je postigao Tajler Hanikat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter