0
Domaći fudbal

ČUKARIČKI PRED BORAC: Dobra uvertira za kup

Objavljeno: 21.04.17 u 12:59

Čukarički na gostovanju Borcu iz Čačka treba da uđe agresivno i jako u utakmicu kao i protiv svakog drugog protivnika, slažu se pomoćni trener Dragan Šarac i golman beogradske ekipe Nikola Petrić, jer kako dodaju, treba igrom da se pokaže da nema pada motiva u ekipi.

– Očekuje nas utakmica protiv Borca koji se bori za opstanak. Pobedili su u prošlom kolu Rad na Banjici i sigurno će ući jako u ovu utakmicu da probaju da dođu do novih bodova. Isto tako i mi idemo u Čačak da probamo
da napravimo dobru uvertiru pred Kup utakmicu protiv Zvezde. Ne treba da bude pada u našoj igri, fudbaleri su svi profesionalci i moraju da igraju što kvalitetnije. Šef traži od njih i u Čačku i na svakoj sledećoj
utakmici bez obzira ko je protivnik da uđu jako i agresivno. Biće težak meč, Borac je iskusna ekipa i čvrsta, ima dobre igrače: Tiaga koji je igrao u Čukaričkom, Lazara Jovanovića brzo krilo, imaju Mihajlovića u špicu, iskusne igrače pozadi Draškovića i Janićevića.. Očekuje nas lošiji teren, ali nadigravaćemo se, naveo je Šarac na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički u 32. kolu Superlige Srbije gostuje Borcu iz Čačka u utakmici koja se igra u subotu 22. aprila od 17 časova.

Golman Nikola Petrić podseća da se na prethodnoj prvenstvenoj utakmici koju je naša ekipa odigrala protiv Borca u Čačku i pobedila nakon preokreta jasno videlo koliko je nezgodna protivnička ekipa.

– Oni se sad bore za opstanak, njima su potrebniji bodovi, ali i mi moramo da idemo da osvojimo što više bodova i nadam se dobrom rezultatu. Moramo da podignemo glave i pokažemo da nema pada motiva u ekipi.

Upitan o prethodnoj prvenstvenoj utakmici u kojoj je Čukarički poražen od Radnika kod kuće iako je imao mnogo dobrih prilka za gol, Petrić je rekao da je po prikazanoj igri trebala naša ekipa da pobedi i da „po ko zna koji
put nisu imali sreće na domaćem terenu da osvoje bodove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter