0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

TENZIJE U HRVATSKOJ: Mamić preti Vešoviću, prostakluci i ‘j****e majke’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.17 u 16:57

Dosta bure je u komšiluku izazvala odluka HNS-a da suspenduje igrača Dinama.
Sudani je dobio jedan meč neigranja i to tek nakon utakmice.

Disciplinski sudija Prve lige Saša Pavličić Bekić je izrekao Hilalu Sudaniju kaznu od jedne utakmice zbog udaranja Luke Cepana, fudbalera Lokomotive, mada sudija Pejin na meču nije sankcionisao potez Alžirca tokom meča.

Ono što je Mamića izvelo iz takta jeste što je žalbu uputio fudbaler Plomina, Goran Kvalić, zbog čega je pokrenut postupak i Sudani neće igrati protiiv Hajduka u momentima kada se između Dinama i Rijeke vodi borba za titulu prvaka. Trener Al Aina se, naravno, obreo na Riječane i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i crnogorskog reprezentativca – Marka Vešovića:

– Od danas imam posebnu misiju, imam puno poznanika i prijatelja u hrvatskom fudbalu, mnogo igrača koje dobro poznajem, pronaći ću nekog u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Osijeka, Rijeke i ostalih za „jebanje majke“ sudijama, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje. Recimo, kazaću svom čoveku da pripazi na Vešovića koji na gotovo svakoj utakmici spominje majku sudiji, na Ristovskog takođe iz istog razloga. Pobrinuću se da ako bilo što primieti uvek nekoga prijavi, pa da vidimo kako će sve to izgledati, izjavio je Zoran Mamić.


(Izvor: YouTube/Hrvatska Nogometna Televizija)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter