0
Domaći fudbal

KRUŠEVLJANI SPREMNI ZA ZVEZDU: Uvek smo dodatno motivisani protiv ‘blizanaca’, oni su kao Real i Barsa!

Objavljeno: 20.04.17 u 19:40

Iz redova Napretka najavljuju da će bez obzira na ime protivnika ući bez straha u meč i učiniti sve da ostvare što bolji rezultat na domaćem terenu.

Pobedom Partizana u „večitom derbiju“ šampionska trka se zakuvala do maksimuma i svaki naredni meč će za dva naša najveća kluba biti od presudnog značaja. Crvenu Zvezdu u subotu očekuje jedno teško gostovanje u Kruševcu, gde se navijači Partizana nadaju da bi njihov bivši trener, Vuk Rašović, mogao da im donese veliku radost.

Kruševljanima se nalaze u dobroj formi, a njihovu seriju od četiri pobede prekinula je u prvom kolu plej-ofa ekipa Vojvodine nanevši im poraz od 2:1 i to pogotkom u samom finišu meča. Ipak u redovima „Čarapana“ veruju da mogu da se protiv šampiona vrate u pravi ritam a kako kažu motivacije im neće manjkati.

-Igrači u našoj ligi žive za utakmice kakve su protiv Zvezde ili Partizana. Mi u svaki meč ulazimo sa istom ambicijom, sa željom da pobedimo bez obzira na ime rivala. Ipak igranje protiv „blizanaca“ je uvek dodatan motiv za nas-, rekao je sportski direktor Napretka, Bojan Filipović.

Sličnog je mišljegnja i pomoćnjik Vuka Rašovića, Ivan Stefanović koji je crveno-bele uporedio sa najvećim španskim klubovima.

-Ne treba trošiti reči o kvalitetu tima Crvene zvezde. Oni su aktuelni šampion države, takav niz od dvadeset i ne znam koliko pobeda beleže samo evropski velikani kao što su Real i Barselona. Što se tiče same pripreme to je utakmica kao i svaka druga. Mi ćemo dati svoj maksimum pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno-, rekao je Stefanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter