0
Evrobasket 2022

JAVIO SE I MIŠKO: Agent Nikole Jokića objavio rebus na svom Tviteru (FOTO)

Objavljeno: 20.04.17 u 18:17

Košarkaški agent se nakon saopštenja Košarkaškog saveza Srbije objavio preko Tvitera.
Ono što je Miško Ražnatović napisao na društvenoj mreži se može protumačiti kao nastavan ‘sage’ o angažmanu u reprezentaciji Nikole Jokića.

Ražnatović je taj koji je podigrao prašinu izjavom da će Nikola Jokić verovatno odustati od nastupanja za Srbiju na Evropskom prvenstvu zbog radnog leta u Americi, a to je izazvalo saopštenje KSS-a u kojem se navodi da je Danver kontaktiran i da nijedan klub nema pravo da ne dopusti ugovorom vezanom igraču nastup u reprezentaciji.

U ‘Mekdonald’ kvizu koji je objavio Ražnatović postoje dva izbora, jedan je naredba suprotna pravnim propisima strukovne organizacije, a drugi snažna preporuka bogatog poslodavca. To se može tumačiti u smislu da NBA tim nema pravna sredstva da zabrani igranje Jokiću, ali može da ga suptilno ‘posavetuje’ da mu je bolje da se u potpunosti posveti svom timu i zaradi ‘Mek Čiken nagets’. A možda je i agent srpskog centra jednostavno želeo da se zabavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter