0
ATP

ATP MONTE KARLO: Ramos Vinjolas eliminisao Endija Mareja

Objavljeno: 20.04.17 u 16:15

Prvi teniser sveta Britanac Endi Marej eliminisan je sa masters turnira u Monte Karlu, pošto je danas u osmini finala poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u tri seta, 2:6, 6:2 i 7:5.

Ramos Vinjolas je do trijumfa u njihovom prvom medjusobnom duelu došao posle dva sata i 32 minuta igre.

Španac će se u četvrtfinalu sastati sa Hrvatom Marinom Čilićem koji je ranije danas u dva seta, 6:2 i 7:6 (0) pobedio Čeha Tomaša Berdiha.

Marej se u današnjem meču dosta mučio na svojim servisima, ali je prvi set ipak uspeo da dobije sa 6:2, pošto je napravio četiri brejka, dok je Špancu to samo dvaput pošlo za rukom.

Ramos Vinjolas je u drugom setu bio znatno sigurniji na svojim servisima, nije dopustio Britancu da mu oduzme servis, dok je njemu to dvaput pošlo za rukom.

Marej je u odlučujućem setu imao prednost od 4:0 i priliku da na svoj servis dodje do 5:0, ali je od tog trenutku gotovo stao, ništa mu nije polazilo za rukom, što je Ramos Vinjolas iskoristio i potpunim preokretom došao do trijumfa i plasmana u četvrtfinale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter