0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

VEST IZ KINE: Tevez ne može više u Šangaju?

Objavljeno: 19.04.17 u 17:54

Već mesec dana se spekuliše o tome da najplaćeniji fudbaler sveta Karlos Tevez želi da napusti kineski fudbal i potraži sreću u nekoj drugoj ligi.

Tačnije, da se vrati kući. Karlos Tevez nije zadovoljan u Šangaju, iako je najplaćeniji fudbaler sveta ispred Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Ipak, Argentinac ne može da se privikne na život u Kini i želi nazad u domovinu. To je potvrdio i prvi čovek Boke juniors Daniel Angelisi.

– U avgustu putujem u Kinu i idem da posetim Karlitosa i njegovu porodicu. Jedan od razloga moje posete je da razgovoram sa njim o povratku na Bombonjeru. Znam da je njegova plata u Kini ogrmona, ali verujem da ću uspeti da ga ubedim da nam se vrati – rekao je prvi čovek Boke.

Karlos Tevez je ove zime prešao iz Boke u Šangaj Šenhuu za devet miliona evra. Argentinci ako žele da ga vrate moraju da plate 60 posto od te sume. To i nije problem, ali jeste plata koja iznosi 226 hiljada dolara nedeljno. Zato je za povratak u Boku potrebna dobra volja Teveza

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter