0
Evrokupovi

SIMEONE: Ponosan sam!

Objavljeno: 19.04.17 u 11:59

Trener Atletika Dijego Simeone rekao je posle plasmana u polufinale Lige šampiona da je ponosan na svoj tim i što mu je takav plasman pošao za rukom treći put u poslednje četiri godine.

– Emotivan sam, ponosan i entuzijastičan nakon plasmana u treće polufinale za četiri godine. To smo ostvarili protiv tima koji je veoma čvrst, koji nije odustao, rekao je Simeone posle utakmice.

Atletiko Madrid sinoć se plasirao u polufinale Lige šampiona, pošto je u četvrtfinalu ukupnim rezultatom 2:1 pobedio Lester.

– Kada se vratim na sam početak, moj jedini san je bio da stvorim konkurentan Atletiko, tim koji će frustrirati ostale timove na svim frontovima. Mislim da sam taj san i ostvario, rekao je Simeone.

– Sjajni timovi su Bajern, Barselona, Real Madrid, pogotovo u finansijskom pogledu. Mi smo više tim koji je konkurentan u sportskom smislu, dodao je on.

Simeone je dodao da mu je postalo teško da hvali nastupe svog tima, jer su „oni prosto sjajni u svakom smislu“.

Na pitanje da li će napustiti Atletiko ukoliko ove sezone osvoji Ligu šampiona, Simone je rekao da tim misli samo na Espanjol, narednog protivnika u španskoj Primeri.

– Imamo samo jedan put a to je da ne odustajemo od naših ciljeva. Insistiramo, insistiramo i samo insistiramo, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter