0
Evropske lige

PITANJE DANA: Gde će Džo Hart?

Objavljeno: 19.04.17 u 13:45

Golman Mančester Sitija koji je na pozajmici u Torinu napušta „Bikove“ na kraju ove sezone, a neće se vraćati ni u matični klub. Danas je puštena informacija u engleskim medijima da je Hart na korak od Liveprula. Međutim…

Kako prenosi ESPN reči jednog od članova uprave kluba sa Enfilda, Liveprul nema nameru da dovede golmana Mančester Sitija.

„San“ je u sredu objavio informaciju da je maltene sve dogovoreno i da se samo očekuje potvrda transfera vrednog 20 miliona funti iz Mančester Sitija u Liverpul, ali ESPN to pisanje demantuje.

Jedino što je za sad sigurno jeste da će se po okončanju pozajmice u Torinu Hart pozdraviti i sa osobljem na „Etihad“ stadionu, a potom uputiti u novu sredinu.

U međuvremenu, „Dejli miror“ je objavio da 30-godišnji golman ne želi da se vraća na „čizmu“, već želi da naredne sezone brani na „ostrvu“.

Doduše, trebalo bi ovu izjavu iz Liverpula uzeti sa velikom rezervom i kao potencijalnu igru radi smanjivanja cene, jer je dalje navedeno da „Klop smatra Minjolea i Karijusa boljim golmanima od Harta„, iako je ovaj dvojac sve sem sigurne opcije ispred mreže „redsa“.

Činjenica je da je Hart povremeno imao problema u Torinu, ali isto tako teško je poverovati da bi Klop, koji naredne sezone želi da konačno bude konkurentan u borbi za titulu šampiona Engleske, propustio šansu da dovede jednog od čuvara mreže evropskog kalibra, pogotovo nakon neuspelih eksperimenata sa Minjoleom i Karijusom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter