0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

MARKOVIĆ o ‘BOMBI’: Srećan sam zbog gola, ostaje žal jer nismo uzeli sva tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.17 u 20:31

Napadač ‘zmajeva’ se po prvi put upisao u listu strelaca, i to prilično efektno.

Ivan Marković je prvi put zaigrao od početka u dresu Voždovca i zbog toga je znao da se oduži.

Sasvim sigurno najbolji gol kola, čak lepši i od onog koji je Leonardo postigao u ‘večitom derbiju’. Marković je građao silovito i precizno iz velike udaljenosti i ostavio golmana Javora samo da se uzalud baci.

Ipak, Voždovac nije mogao do pobede jer je i tim iz Ivanjice zatresao mrežu domaćina, pa su bodovi podeljeni.

– Lep je osećaj bio istrčati na teren pred svojom publikom i dobiti šansu od početka meča. Srećan sam i zbog gola koji sam postigao, međutim i pored dobrog osećaja, ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda iako smo bili veoma blizu. Stvorili smo veliki broj šansi, bilo je pitanje trenutka kada ćemo probiti odbranu Javora, gosti su se znalački branili i krivo mi je što nismo povećali bodovni saldo, kazao je strelac jedinog gola za Voždovac juče.

Sledeći rival je ‘zmajevima’ u plej-ofu Superlige Radnički iz Niša koji je u prvoj utakmici doigravanja pretrpeo poraz od Mladosti iz Lučana:

– Idemo dalje. Imamo svoje ciljeve i ambicije. Sa pozitivnim rezultatom iz Niša, bićemo još bliži četvrtom mestu i čvrsto verujemo u to. I dalje je sve na nama. Hvala i publici što nas je bodrila i bila uz nas. Nadam se da su uživali i da će ih biti još više u budućnosti, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo dobrim partijama i pobedama, dodao je za klupski sajt Ivan Marković.

(Izvor: YouTube/Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter