0
Evropske lige

KAKAV ČOVEK: Hari Rednap odbija platu ako ne obezbedi opstanak

Objavljeno: 19.04.17 u 23:10

Trener fudbalera Birmingema Hari Rednap rekao je danas da ne želi novac od tog kluba ako ispadne sa ekipom iz druge engleske lige, Čempionšipa.
Rednap je juče imenovan za trenera Birmingema, dan pošto je Đanfranko Zola podneo ostavku posle loših rezultata. Rednap će u tri poslednje utakmice u sezoni predvoditi Birmingem i cilj je da klub ostane u ligi. Birmingem je 20. na tabeli Čempionšipa sa 47 bodova i ima tri boda više od Blekburna koji je prvi u zoni ispadanja.

– Neće me platiti, a to mi ipak ne smeta. Imam bonus, nije veliki, ali sam im rekao: ‘Ako ne ostanemo u ligi, ne želim platu’, rekao je Rednap za radio Bi-Bi-Si.

Bivši trener Vest Hema, Totenhema i Portsmuta rekao je da je isti dogovor imao i sa Derbi kauntijem, gde je radio kao savetnik u završnici prošle sezone.

Rednap je bez kluba još otkako je u februaru 2015. godine napustio Kvins Park Rendžers. On je prošle godine predvodio reprezentaciju Jordana na samo dve utakmice.

– Kada ekipa pobedi dva puta u poslednje 24 utakmice, to vam govori da neće biti lako. Ali, moraš da veruješ u sebe i moraš da veruješ u tim. Bio sam i pre u ovakvim situacijama, uvek su teške, ali spreman sam, naveo je 70-godišnji trener.

On će na klupi Birmingema debitovati u nedelju protiv Aston Vile, u pretposlednjem kolu Birmingem će igrati kao domaćin protiv Hadersfilda, a u poslednjem na gostovanju protiv Bristol sitija.

– Ako uspemo da ostanemo u ligi, imamo potencijal da napravimo tim za narednu godinu i da jurimo plej-of. Nije toliko teško oformiti dobar tim u Čempionšipu, ako znate šta radite. Možete da izaberete igrače, ne morate da potrošite bogatstvo. Sada smo blizu dna. Vigan i Blekburn i dalje imaju velike šanse, pa su nam potrebni bodovi, ako može već u nedelju, zaključio je Hari Rednap.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter