0
ATP

ATP MONTE KARLO: Marej u osmini finala, Žil Miler ‘lak plen’

Objavljeno: 19.04.17 u 18:43

Prvi teniser sveta Britanac Endi Marej plasirao se danas u osminu finala mastersa u Monte Karlu, pošto je pobedio 28. igrača sveta Žila Milera iz Luksemburga u dva seta, 7:5, 7:5.
Marej je pobedio za nepuna dva sata, četiri puta je oduzeo servis Mileru koji je napravio dva brejka.

Britanac se u Monte Karlu vratio na teren posle povrede lakta, zbog koje je propustio turnir u Majamiju i četvrtfinale Dejvis kupa protiv Francuske.

On će u osmini finala igrati protiv 15. nosioca Španca Alberta Ramosa Vinjolasa, koji je danas pobedio Argentinca Karlosa Berloka sa 6:2, 6:2.

Švajcarac Sten Vavrinka plasirao se u osminu finala pošto je pobedio Čeha Jiržija Veselija sa 6:2, 4:6, 6:2. Vavrinka, osvajač mastersa u Monte Karlu iz 2014. godine, će igrati protiv Urugvajca Pabla Kuevasa koji je posle dva seta pobedio Portugalca Žoaa Sousu.

Peti nosilac Marin Čilić iz Hrvatske plasirao se u osminu finala pošto je pobedio Francuza Žeremija Šardija sa 6:3, 6:0. On će igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha, koji je posle tri seta pobedio Tomija Hasa iz Nemačke, 3:6, 6:1, 6:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter