0
Evropske lige

SUZE KOJE SU DIRNULE SVET: Ova scena definitivno je najsnažniji pečat ‘huliganske nedelje’ za nama (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.17 u 00:22

Francuska se bori sa velikom agresijom navijača ovih dana, a reakcija predsednika Olimpika iz Liona je najbolji opis nemoći u datoj situaciji.

Žan Mišel Ola je od 1987. godine na čelu Olimpika iz Liona. Da, dobro ste pročitali, predsednik je punih 30 godina i to nije bez razloga. Sa svim igračima ima očinski odnos, naravno i sa trenerima, a danas je doživeo sraman napad na svoje miljenike u Bastiji.

Dobro je poznato da je u Bastiji danas svako ko se našao na terenu napao igrače Olimpika iz Liona, kako pre meča, tako i na poluvremenu. Navijači, redari, fotografi, svi su nasrnuli na goste koji su spašavali živu glavu i nekako je, pukom srećom, izvukli.

Tako nešto je nezapamćeno u modernom fudbalu, a i sam Žan Mišel Ola je to doživeo vrlo emotivno.

Sva nemoć, postiđenost, tuga i bes izleteli su iz njega. Upravo te suze dirnule su čitavu planetu.

Posle bombaškog napada na autobus Borusije u Dortmundu, huliganizma navijača Lestera, napada Turaka upravo na navijače Liona u meču Lige Evrope i huliganizam u Hamburgu danas, ukoliko vam nije previše mučno, podsetite se kako su danas napadnuti bespomoćni igrači Liona:

(Izvor: youtube / ElDesmarque TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter