0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RUSKA LEGENDA: Ivanoviću je bolje da ne izlazi na teren da se ne bruka! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.17 u 11:15

Legendarni ruski fudbaler Sergej Gorlukovič oštro je kritikovao kapitena srpske reprezentacije i defanzivca Zentia Branislava Ivanovića posle poraza u derbiju od Spartaka iz Moskve 2:1.

Ruku na srce bio je ovo baš loš dan za Baneta Ivanovića. Srpski as je napravio nekoliko grešaka, mada golovi Spartaka nisu padali posle njih. Ipak, utisak nije bio dobar, a prvi je reagovao Sergej Gorlukovič koji je žestoko ‘udario’ po srpskom asu.

– Tužno je kada tim sa takvim budžetom i takvim mogućnostima igra osrednje. Kao grupa građana. Kako je moguće da su se tako opustili… A, o Branislavu Ivanoviću bolje da ćutim – rekao je Gorlukovič i nastavio:

– Čovek zarađuje milione, a bolje je da ga ne izvode na teren. Da se ne bruka. Ovo je šampionat Rusije, a ne Belorusije… Nedopustivo je da padne na taj nivo. Katastrofa!

Jednu od kardinalnih grešaka Branislava Ivanovića, koji se samo utopio u igru svog tima, možete pogledati na 2:35 snimka:


Spartak Moscow vs Zenit Petersburg 2-1 All… by Flash-Score

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter