0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

PIKSIJEVA MAŠINA NE PLANIRA DA STANE: Prvi smo na tabeli, ali nećemo se ‘uljuljkati’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.17 u 18:08

Tim Gvangžu R&F, koji sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, današnjom pobedom od 4:1 nad Liaoningom ponovo predvodi superligaški karavan u Kini.

Četvrtom pobedom u pet u odigranih kola, tim Dragana Stojkovića zaseo je ponovo na vrh Superlige Kine i tako najavio najviše domete ove sezone.

Srpski stručnjak je blistao od sreće usled ubedljive pobede i fantastične igre u drugom poluvremenu meča protiv Liaoninga.

– Pobedili smo sa 4:1 i ja moram da čestitam mojim igračima. Igrali smo u svom stilu. Zasluge ne idu samo Zahaviju (prim. aut. postigao prva dva gola za Guangžu R&F), ali neću ga komentarisati pojedinačno. Postigao je dva gola, naravno da je bio odličan. Ali mi igramo stil koji zahteva zajednički fudbal i ceo tim je bio fenomenalan – izjavio je posle ove pobede Dragan Stojković.

Gvangžu R&F je sada na prvom mestu sa 13 bodova, odnosno, bodom više u odnosu na prvog pratioca. Popularni ‘Piksi’ najavljuje nastavak u istom ritmu.

– Znam da smo sada prvi na tabeli, ali nećemo se ‘uljuljkati’ time. Moja jedina nada je da svaku utakmicu učinimo odličnom i da usrećimo naše navijače – poručio je Stojković.

(Izvor: youtube / all football highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter