0
Fudbal

HOROR SCENE U ARGENTINI: Navijač bačen u smrt sa gornje tribine nakon što je prepoznao bratovljevog ubicu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.17 u 16:38

Poslednje vreme svedoci smo brojnih scena nasilja na stadionima, koji ne samo da ubijaju smisao sporta već nas nateraju da se zapitamo kako je moguće da su ljudi baš toliko zastranili!?

Jedna scena strave i užasa stiže nam iz Argentine, tačnije sa utakmice Belgrana i Taljeresa gde je jedan navijač usmrćen tako što ga je nekolko osoba zajedničkim snagama bacilo sa gornje tribine i visine od nekoliko metara na beton.

Nesrećni mladić, Emanuel Balba (22) nakon pada je prevezen u bolnicu gde su lekari konstatovali moždanu smrt i samo ga aparati održavaju u životu.

Na snimku se može videti gužva na gornjem delu stadiona a zatim i kako nekoliko navijača udara mladića i odguruje sa tribine u smrt.

Kako navodi otac nesrečnog momka, do napada je došlo nakon što je njegov sin prepoznao čoveka koji je optužen za ubistvo njegovog brata i napao ga. Međutim u tim trenucima napadnut navijač se okrenuo ka ostalima na tribini i povikao „ Bacite ga, on je navijač Teljeresa“, koji je inače veliki rival Belgrana. 

Zatim je došlo do gužve na tribini i sve je okončano tragedijom a prema navodima argentinskih medija dvojica napadača su uhapšena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter