1
Evrokupovi

ETO ŠANSE ZA BAJERN: Sada je Real oslabljen, Zidan potvrdio da Bejl neće igrati u revanšu

Objavljeno: 17.04.17 u 17:50

Ako je Bajern bio oslabljen u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona u Minhenu, onda će to definitivno biti Real u Madridu.

U prvom meču Bajern je nastupio pred svoja dva stuba u ekipi, defanzivnog Matsa Humelsa i napadačkog Roberta Levandovskog, za kojim Real vapi već nekoliko godina unazad.

Ostaje da vidimo do sutra hoće li se oni oporaviti, ali je izvesno da neće Geret Bejl, što je potvrdio i sam trener ‘kraljeva’ Zinedin Zidan.

Bejl neće igrati jer ne želimo da rizikujemo. On želi da se vrati, naporno radi. Videćemo iz dana u dan kako ide njegov napredak, ali se još nije potpuno oporavio od povrede mišića – rekao je Zidan na konferenciji za novinare.

Bejl je povredu doživeo na utakmici u Minhenu tokom drugog poluvremena, a kao i veći deo startne postave, dobio je odmor u subotu u meču protiv Sporting Hihona. Očekuje se da će ga zameniti Džejms Rodrigez.

Real ima veliku prednost od 2:1 iz prvog meča, a utakmica u Madridu igra se sutra od 20:45h.

0
0

1 Komentara

  1. realno bejlu odgovaraju sve pozicije na terenu sem tog desnog napoadaca, tu je najslabiji ……….. u prvoj utakmici se nije video, tako da nevidim zasto je real oslabljen neigranjem bejla ……… igrac je klasa ali samo kad bi mu dao bilo koju drugu poziciju u timu pokazao bi mnogo vise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter