0
Evropske lige

VELIKI PROBLEM ZA ŠPANCA: Fabregas pogodio bebu u glavu – u parku?! (FOTO)

Objavljeno: 16.04.17 u 21:43

Sada pobesnela majka ove bebe traži odštetu od fudbalera Čelsija.

Sesk Fabregas nalazi se u problemu zbog tužbe koju je izvesna Viktorija Dithart podnela protiv španskog veziste. Naime, kako ona tvrdi, fudbaler je njenu šestomesečnu bebu pogodio u glavu u jednom parku, zbog čega je beba zadobila oštećenje mozga.

– Njegova devojka je došla do mene i pitala je li beba u redu. Dodala je „sigurna sam da će sve biti u redu“, ali pitam se kako bi se ona osećala da je njeno dete u pitanju. Rekla je kako je loptu udarila jedna od devojčica, a ne njen partner. Rekla je da će me nazvati i pitati kako je Mark, ali nije nazvala – izjavila je Viktorija.

Engleski mediji prenose da gospođa Dithart zahteva da Španac plati apsolutno sve troškove.

– Fabregas je dovoljno bogat da plati privatni pregled mog deteta kako bismo bili sigurni da mu nije ništa, jer su mi na ovom pregledu rekli kako još postoje šanse da ima oštećenje mozga. Ako je tako, Fabregas bi morao da plaća odštetu do kraja života – istakla je Viktorija Dithart.

Inače, pre samo dve nedelje Sesk Fabregas je zajedno sa svojom suprugom dobio sina, Leonarda Fabregasa Semana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter