0
Fudbal

SPORT NA TV: Murinjo protiv ‘svojih’, ruski derbi koji bi mogao da oluči šampiona

Objavljeno: 16.04.17 u 08:55

Iako je danas najveći verski praznik Vaskrs, sporta na TV-u neće manjkati, a pred nama je veliki broj fudbalskih, ali i košarkaških derbija.

Naravno, u centru pažnje je veliki derbi Premijer lige, meč koji bi mogao da donese odluku o novom šampionu Engleske. Naime, lider Čelsi gostuje kod svog bivšeg ‘šefa’ Žozea Murinja i ako pobedi na Old Trafordu otvorena su mu vrata titule. Ponovo bi pobegao Totenhemu na sedam bodova i preskočio veoma teškog rivala. U slučaju poraza, trka za pehar bila bi daleko uzbudljivija. Sa druge strane Junajtedu je ovo poslednja možda šansa da ostane u trci za jednu od četiri pozicije koje vode u Ligu šampiona sledeće sezone. Prenos je na Sport klubu od 17 časova.

Zanimljivo će danas biti i na ruskim terenima. Derbi se igra u Moskvi gde prvoplasirani Spartak dočekuje Zenita. U slučaju da crveno-beli slave pobegli bi na velikih deset poena razlike najbližem rivalu, a Zenit bi u slučaju poraza morao da se zadovolji trećim mestom i grčevitom borbom za ‘poziciju dva’. Ipak, ako bi ekipa našeg Branislava Ivanovića slavila to bi dodatno zakoplikovalo borbu za krunu. Prenos je na Sport klubu od 19 časova.

Naravno, to nije sve od fudbala za danas. Sport klub nam pruža još holandsku i špansku ligu, dok Arena sport prenosi mečeve češkog, francuskog i belgijskog fudbala. Poslastica dana je u 23 časa na Areni sport i duel Boke juniors i Patronata.

Pored fudbala tu je i košarka, u centru pažnje prvi meč plej-ofa NBA lige između Golden Stejta i Portlanda od 21.30 na Sport klubu. Takođe, na istom kanalu nas čeka i jedan meč VTB lige. Arena sport prenosi Endesa ligu. Zato uživajte uz dobar sport i hladno pivce…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter