0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLAVLJE ŠIROM SVETA: Delije će posebno oduševiti Luka Dončić i Mbođ (FOTO)

Objavljeno: 14.04.17 u 00:42

Treća vezana titula šampiona Jadrana za crveno-bele nije prošla neopaženo i kod ljudi koji više ne žive i rade na ovim prostorima.
Barem je tako sa velikim navijačem ovog kluba, zvezdom Reala Lukom Dončićem, i nekadašnjim fudbalerom Zvezde a sadašnjim Žalgirisa – Mamadu Mbođem.

Tamnoputi defanzivac je čim je došau u Ljutice Bogdana oduševio navijače Zvezde, zavoleo je Delije a i one njega. Nije imao kvalitet ali je srcem bio uz ovaj klub, i još uvek je. Svoje fanove često zna da počasti fotografijom kako prati mečeve crveno-belih, a sada je iskoristio priliku da čestita Radonjićevim pulenima.

Među mnogo čestitki, našla se i ona slovenačkog košarkaša koji je jedan od najboljih igrača Evrope trenutno a jedva da je punoletan. Luka Dončić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu, o čemu je i ponovo pisao na njegovom Tviter nalogu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter