1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JEVTOVIĆ: Imamo kvalitet da svakom timu damo tri gola za poluvreme!

Objavljeno: 14.04.17 u 15:39

Partizan je juče posle novog preokreta savladao Novi Pazar 3:1 i tako je održao korak za Crvenom zvezdom u borbi za šampionsku titulu.

Jedan od tvoraca preokreta u gradu kraj Jošanice bio je Marko Jevtović. Vezista Partizana je postigao treći gol za konačnih 3:1, a za zvanični sajt kluba istakao je da crno-beli svakom protivniku u Srbiji mogu da postignu tri gola.

– Gol je pao kao iz vedra neba. Nemamo običaj da primamo golove iz prekida, poremetio nas je, ušli smo nervozno u utakmicu. Posle prvog poluvremena smo dobili instrukcije od stručnog štaba kako bi trebalo da igramo u drugom. Zaista imamo kvalitet da bilo kojoj ekipi u ligi damo dva ili tri gola po poluvremenu, tako da nam je bilo bitno da mirne glave ispunimo one zahteve koje smo dobili tokom pauze – rekao je Marko Jevtović.

Pobeda nad Novim Pazarom je arhivirana, sada su sve misli uprte u utorak i duel sa Crvenom zvezdom.

– Pokušaćemo da se spremimo što bolje, znamo šta sve nosi ova utakmica. Naše je da „poginemo“ na terenu, siguran sam da će svaki igrač to i učiniti. Neka samo teren odluči. Onaj ko bude bolji neka i pobedi – rekao je Jevtović.

Marku Jevtoviću je gol u Novom Pazaru bio drugi u dresu Partizana, evo i kako je postignut:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter