0
Košarka

FOTO: Twitter

LUDNICA U ISTANBULU: Sjajni Bogdan predvodio Fnener do neverovatnog preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.17 u 21:35

Ekipa Željka Obradovića uspela je da na domaćem terneu nadoknadi minus od 24 poena u meču sa Gancijatepom i na kraju trijumfuje rezultatom 97:92.

Nakon katastrofalnog prvog poluvremena koje je Fenerbahče izbubio sa 59:35, usledila je prava napadačka rapsodija u drugom delu utakmice u kojem su „kanarinci“ ubacili čak 62 poena.

Bogdan i drugovi su treću deonicu rešili u svoju korist, rezultatom 24:9 i u potpunosti se vratili u meč pred finalnih 10 minuta. Na krilima sjajne treće četvrtine, košarkaši Fenera su nastavili nemilosrdno da tovare koš gostiju pa su četvri kvartal završili sa čak 38 poena, što im je obezbedilo trijumf i overu prvog mesta.

Centralna figura ove lude utakmice bio je naš Bogdan Bogdanović, koji je večeras ubacio čak 26 poena uz četiri asistencije, a zapažen je bio i Nikola Kalinić sa 14 poena. Điđi Datome se zaustavio na koti od 19 poena a Jan Veseli je dodao poen manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter