0
Evropske lige

KINEZI STIGLI U MILANO: Dva prvoklasna napadača stižu na ‘San Siro’…

Objavljeno: 14.04.17 u 16:04

Silvio Berluskoni posle 31 godine nije više na čelu Milana, sada je on pod kontrolom kineskih biznismena, a danas je bila zvanična promocija.

Bila je to španska serija. Već godinama se spekuliše ko bi od Silvija Berluskonija mogao da kupi Milan. To su učinili Kinezi na čelu sa biznismenom Li Jonghongom i negovim partnerom Dejvidom Hanom. Novi vlasnici su se samo slikali, a priču sa novinarima su prepustili čoveku od poverenja Marku Fasoneu.

– Moja vizija je tim sa talentom i perspektivom. Od avgusta nisam propustio nijedno poluvreme Milanovih utakmica, a pričao sam i sa Galijanijem. Mislim da je ovo prvi put da Milan ima najmlađu ekipu u Seriji A. Za to je bila potrebna velika hrabrost. Mladi igrači su garancija svetle budućnosti. Masimo Mirabeli će preuzeti ulogu sportskog direktora, ali nemamo nameru da menjamo sve u klubu. Do kraja maja ćemo napraviti procenu – počeo je priču Fasone.

Ipak, mnoge je najviše zanimalo ko će pojačati ‘rosonere’, govori se o Karimu Benzemi i Pjeru-Emeriku Obamejnagu.

– Govorili smo o tome koga bismo voleli da vidimo u crveno-crnom dresu. Obamejang ili Benzema? Ne znam, budite uvereni da ćemo dovesti dva odlična napadača. Ipak, između obećanog i urađenog ima veoma važna stvar, a to je da oni žele da dođu.

Marko Fasone je istakao da će Vinćenco Montela ostati na klupi Milana, kao i Đanluiđi Donaruma na golu, Đerard Delafeu je pod znakom pitanja.

– Spremni smo da rešimo problem oko Donarume. Želja nove uprave je da on bude simbol Milana. On je naš najveći prioritet, nadam se daćemo uspeti da ga zadržimo. Kada je reč o nastavku saradnje sa Delafeuom, on je pod znakom pitanja, odličan igrač, pričaćemo sa njim – istakao je čovek od poverenja u Milanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter