0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

LEPŠU ROĐENDANSKU ČESTITKU NIJE MOGAO DA DOBIJE: Vidić lepim rečima razgalio srce mladog defanzivca Junateda (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.17 u 18:23

Defanzivac „crvenih đavola“ Erik Baili danas je napunio 23. godine a u moru čestitki kojih je dobio jedna se ipak posebno izdvojila.

Nedavno je Nemanja Vidić nahvalio mladog štopera Mančester junajteda, istakavši da u Bajalu vidi veliku budućnost svog bivšeg kluba i u neku ruku ga označivši kao svog naslednika.

Naravno da ovakve reči legendarnog Užičanina nisu ostavile ravnodušnim mladog Bailija, koji je u Vidićevim rečima vidi ogromno priznanje za ono što pokazuje na terenu ali i podstrek da u budućnosti nastavi ovako i još se unapredi.

-Veliko zadovoljstvo je kada čujete da jedna takva legenda kao što je Nemanja Vidić govori tako lepo o vama. Toplo mi je oko srca dok ovo slušam. To je veliki podstrek za mene da nastavim da radim i napredujem. Kao što i Vidić reče, mlad sam, igram u velikom klubu i moram da nastavim da radim naporno i da se unapređujem. Ima još toliko stvari koje treba da naučim-, rekao je skromni Baili.

Izvor:Youtube/MMSkills

Ovaj reprezentativac Obale Slonovače stigao je u Junajted ovog leta iz Viljareala za sumu od 38 miliona evra i vrlo brzo pokazao svoj potencijal. On je prepoznat i od strane jednog on najboljih defanzivaca u novijoj istoriji slavnog egleskog kluba i sugurno da od ovakvih reči jednog Nemanje Vidića nije mogao da dobije lepši poklon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter