4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DEJAN MUSLI: Navijao sam za Zvezdu, ali ‘Dobro pamtim sve’!

Objavljeno: 12.04.17 u 21:25

Dejan Musli se okitio titulom prvaka u Evrokupu čime se Unikaha definitivno vratila u Evroligu, a srpski centar je ponovo u centru pažnje svetske košarkaške javnosti.

Nažalost, bivši centar Partizana nije mogao da pomogne svom timu zbog povrede, ali je od stručnog štaba tražio da ga stavi na klupu za rezervne igrače da bude uz saigrače.

– Da. Insistirao sam da igram iako sam povređen. Nisam mogao drugačiju odluku da donesem. Mislim da bi tako odlučio svaki moj saigrač. Medutim, trener je insistirao da ipak ne igram – rekao je Dejan Musli za Mocartsport, a preneo Kurir

Srpski centar je kasnije opisao kakav je osećaj osvojiti drugo po jačini evropsko klupsko takmičenje.

– Osećaj je neopisiv! I to je osećaj koji traje i svakog sledećeg dana dobija novu notu. Nestvarno zaista! Finalna utakmica je bila puna preokreta i neizvesnosti, tim pre mi je ukus pobede veličanstven.

Bivši centar Partizana kao da je potvrdio da će sledeće sezone ostati u Malagi i igrati u Evroligi.

– Bilo je važno, ali nismo imali imperativ plasmana i pobede. Imam osećaj da smo nakon utakmica protiv Bajerna iz Minhena pomislili: „Momci, mi možemo da osvojimo Evrokup“. Evroliga nas očekuje sledeće sezone, bićemo spremni, to je sigurno.

Dejan Musli je istakao da je ove sezone navijao za Crvenu zvezdu u Evroligi, to jest da joj je želeo da daleko dogura.

– Pratio sam Crvenu zvezdu. Odlično su igrali i želeo sam im najviši mogući domet u Evroligi.

Ipak, u srcu je samo Partizan.

– – Pratim Partizan. Dobro pamtim sve, sve što bilo jeee… – zapevao je na kraju razgovora za Mocartsport Dejan Musli.

0
0

4 Komentara

  1. U SRCU PARTIZAN i „DOBRO PAMTIM SVE…“ !!!..za razliku od danasnjih izrentiranih panterra koji imaju ‘rupu u secanju’ tj, amneziju na predmutantno doba .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter