2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Vujaklija je motivisan jer su ga tamo držali van terena šest meseci

Objavljeno: 12.04.17 u 13:32

Uoči utakmice protiv Borca iz Čačka, trener Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da bi sve osim pobede njegovog tima bila katastrofa.

Crvena zvezda sutra na svom terenu igra poslednji meč ligaškog dela šampionata, a protivnik će joj biti čačanski Borac.

– Jedna vrsta unapred dobijenih utakmica. Borcu je jako bitno jer se bore za opstanak. Promenili su trenera. Ali, sve osim naše pobede bila bi katastrofa – izjavio je Miodrag Božović na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Prvi pratilac Partizan već dugo vremena ‘diše za vratom’ crveno-belima, ali ni jedna ni druga ekipa ne posustaju. Za sada.

– Partizan je napravio impozantnu seriju, a mi nismo dozvolili da smanji našu prednost. Da je normalno prvenstvo to bila naša druga titula. Mi smo tražili ovakav sistem i ne smemo da se žalimo – istakao je Božović.

 

FOTO: STARSPORT

Kadrovska slika nije najbolja, a pored suspendovanog Abrahama Frimponga, još tri igrača bi mogla da propuste sutrašnji meč, ali i ‘večiti’ derbi koji se igra u utorak, 18. aprila.

– Ruiz bi mogao da bude spreman za derbi, odigrao je 45 minuta protiv Čukaričkog u ligi ‘B’ timova, a Anđelković i Milić su pod znakom pitanja – naveo je Božović.

Na pitanje da li će u sutrašnjem meču prednost imati Srđan Vujaklija ili Ričmond Boaći, strateg Crvene zvezde je odgovorio:

– Vujaklija, jer su ga u Borcu šest meseci držali van terena. Verujem da će biti motivisan – zaključio je Miodrag Božović.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

2 Komentara

  1. Božović je car! Kaže kako je Vujaklija motivisan protiv Borca jer su ga tamo držali 6 meseci van ekipe a on to isto radi u Zvezdi.sa Vujaklijom. Evo već pet meseci ga drži van tima, da bi Boaćiju dao bezrezervnu podršku, i sad se setio da Vujakliji ukaže šansu kad je uvidio da od Boaćija nema velike vajde, koji je odigrao 16 utakmica a postigao svega 5 golova. Nije Boaći bez razloga 4 godine bio rezerva u 4 talijanska kluba! Ne bi Talijani držali golgetera na klupi!

    0
    0
    Odgovori
    • Druze, o cemu ti pricas? Vujaklija nije imao prava da igra
      Gde si ti izbrojao 16 utakmica za Boacija? Mozda sa pripremama, ali ako to racunas, onda je postigao mnogo vise golova, daj malo objektivnosti

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter