0
Evropske lige

TRANSFER: Dosta mu kineskih miliona, sada je na redu Bajern?

Objavljeno: 11.04.17 u 12:15

Zvezda Gvangžu Evergrandea Paulinjo mogao bi posle dve godine igranja u Kini da se vrati u Evropu i to nemačkog giganta.

Real je u mislima Bavaraca, ali trenera Karla Anćelotija i sledeća sezona. Posle golmana Salvatorea Sirigua, italijanski stručnjak je naciljao novo pojačanje. Reč je o vezisti kineskog Gvangžua Paulinju. Brazilac igra sjajno, kako u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, tako i u selekciji ‘karioka’. To je dovelo do toga da Bajern želi da ga vrati nazad.

Porblem je samo ugovor Paulinja sa Kinezima. On je za Gvangžu Evergrande vezan do 2020. godine sa platom od sedam miliona evra godišnje. To je nešto što Bajern sebi ne može da priušti, te se Bavarci nadaju želji Paulinja da se vrati na veliku evropsku scenu. Naravno, Bajern bi platio obeštećenje Kinezima koj je od 20 do 30 miliona evra. Sada je odluka na Brazilcu, Bajern je bacio mamac, hoće li se Paulinjo upecati videćmo kroz dva do tri meseca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter