0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEJT VOLTERS: Moramo da odbranimo ‘našu tvrđavu’!

Objavljeno: 11.04.17 u 10:10

Amerikanac je odigrao možda i najbolji meč od kada nosi dres Crvene zvezde, reklo bi se u najboljem mogućem trenutku kada se odlučuje o tituli i Evroligi.

Crvena zvezda je povela sa 1-0 u finalnoj seriji protiv Cedevite. Danas od 19 časova predstoji novi meč i šansa da se sa 2-0 krene put Zagreba. Beograđane je do pobede vodio plejmejker Nejt Volters koji je posle meča istakao da je najvažnije ‘odbraniti svoju tvrđavu’.

– Nema puno vremena za odmor i razmišljanje. Već danas igramo drugi meč. Biće veoma zabavno. Moramo da ubrzamo igru i igramo jače u odbrani. Cedevita je dobar tim, biće teško, nemamo vremena za oporavak i odmor. Naš cilj je da odbranimo domaći teren. Ne smemo da dozvolimo da utakmice počne ovako kao prva – rekao je Nejt Volters.

Crvena zvezda i Cedevita drugi meč finalne serije ABA lige igraju danas od 18.30, a crveno-beli vode sa 1-0 u seriji. Šampion je ekipa koja prva dođe do tri pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter