0
Evrokupovi

PORUKA PRED SUDAR TITANA: Svaka čast Mesiju, ali ja sam Paolo Dibala!

Objavljeno: 10.04.17 u 16:15

Iako ga mnogi upoređuju sa Leom Mesijem, zvezda Juventusa Paolo Dibala smatra da se u mnogome razlikuje od prve violine Barselone.

Uoči duela četvrtfinala Lige šampiona između Juventusa i Barselone, raste uzbuđenje među mnogim ljubiteljima fudbala širom Evrope, pa i među samim igračima.

Paolo Dibala jedan je od igrača koji se nalaze na vrhu liste želja Barselone, a upravo sada će pokušati da joj sruši snove o povratku na evropski presto.

Ne želi nikakva poređenja sa Lionelom Mesijem.

– Mesi je igrač kojem se divim i kojeg mnogo cenim, ali igram za Juventus i želim da pobedim Barselonu. Mesi je moj saigrač iz reprezentacije, sada rival na terenu i učiniću sve da ga pobedim. Ljudi moraju da shvate da ja nisam Mesi, već Dibala i da postoji razlika. Želim da budem Dibala, a ne novi Mesi – rekao je Dibala za španski Mundo Deportivo.

Isto tako ne želi ni da priča o eventualnom transferu u Kataloniju.

– Prelazak u Barselonu? Ne znam šta nosi budućnost..Sličnu situaciju imao sam u Palermu, razmišljao šta može da se dogodi za tri godine, teško mi je da kažem sad. Nikad ne znaš šta može da se desi, trenutno pišem istoriju sa Juventusom i uživam u tome – istakao je argentinski napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter